Tervetuloa Wanhan Pappilan kahvila & vierastalon kotisivuille!


Wanhan Pappilan kahvila&vierastalo tarjoaa viihtyisät majoituspalvelut aivan Kaskisten kaupungin keskustassa. 

Kyseinen talo on valmistunut 1813 Närpiön pappilaksi, josta sen osti itselleen huutokaupalla  merikapteeni Fredrik Viktor Auren vuonna 1889. Rakennus siirrettiin Kaskisiin ja pystytettiin uudelleen nykyiselle paikalleen. 

Kaskinen on viehättävä, vuonna 1785 perustettu, pieni merellinen saarikaupunki Pohjanmaan rannikolla. Kaupungissa asuu vakinaisesti vain alle 1400 henkilöä ja rakennuskanta muodostuu suurelta osin puurakenteisista omakotitaloista, joiden hyvin hoidetuilla pihoilla kukkaistutukset loistavat kesäisin. Kaunis Kaskisten salmen merenranta on vain noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Wanhan Pappilan kahvila&vierastalosta.
Venematkailijoita palvelee kaupungin keskustassa sijaitseva vierasvenesatama, jonka läheisyydessä sijaitsevat kauppaliikkeet ja muut palvelut.

Tervetuloa puolison, perheen tai seurueesi kanssa viihtymään ja rentoutumaan Wanhan Pappilan täysin uusituissa majoitustiloissa.
Liikuntaesteisiä vieraitamme, jotka käyttävät pyörätuolia tai kävelytukea, pyydämme huomioimaan seuraavaa: Osa historiallisen Wanhan Pappilan-rakennuksen majoitustiloista sijaitsee toisessa kerroksessa, jonne on kulku vain portaita pitkin. Siksi varausta tehtäessä pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan liikuntaesteestä.

Yhteen vierashuoneeseemme ovat myös perheen lemmikit tervetulleita!  
 
Huonevaraukset ja tiedustelut pyydämme tekemään mieluimmin puhelimitse Maarit Varjoselle numeroon 050 3771317  
 
HUOM. Wanhan Pappilan majoitustilat ovat toistaiseksi suljettu eikä uusia huonevarauksia oteta vastaan.